Menu

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken on osa pitkän tähtäimen panostusta cleantech-alaan Västerbottenin alueella, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä. Rajat ylittävällä yhteistyöllä vahvistetaan alueellisia klustereita: EnergyVaasaa Suomessa ja North Sweden Cleantechiä Pohjois-Ruotsissa. Alueilla toimii vahvoja yrityksiä eri aloilla kuten energia-, metsä- ja IT-alalla sekä life sciencen parissa. Ympäristönäkökulma on näissä merkittävässä roolissa. Tavoitteena on luoda useampia taloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita sekä kasvavia yrityksiä ja kestävää kehitystä.

Cleantech-yrityksemme

Prismalence

Energiatehokkaita teollisuuslamppuja

 

Prismalence myy energiatehokkaita teollisuuslamppuja, jotka perustuvat patentoituun linssitekniikkaan. Prismalence on patentoinut optiikkajärjestelmän, jossa on prismamaiset linssit. Suorakaiteen muotoinen valo peittää enemmän pinnasta kuin perinteiset pyöreät valonlähteet. Suljettu järjestelmä antaa minimaalisesti hajavaloa ja säästää hyvin energiaa. Prismalence valaisee satamia muun muassa Tukholmassa, Lontoossa, Singaporessa ja Dubaissa. Yrityksellä on täydelliset ratkaisut kaikkiin terminaalien valaistustarpeisiin ja toimittaa ratkaisuja myös muille vaativille asiakkaille, kuten rautateille ja raskaalle metsä-, teräs- ja kaivosteollisuudelle.

Smart Climate

Ilmastofiksuja ratkaisuja pysäköidyille lentokoneille

Smart Climate Scandinavian Ab tarjoaa ympäristöystävällisää, patentoituja lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä pysäköityjen yksiköiden matkustamotiloja varten lähinnä kaupallisille lentokoneille ja aluksille. Tarjoamme sekä mobiileja että kiinteästi asennettuja yksiköitä. Mobiiliyksikkö, jolle ei tarvita vetolaitetta, koska siinä on oma ohjausyksikkö, soveltuu telakoitavaksi portille pysäköityyn lentokoneeseen. Molemmat vaihtoehdot käyttävät ainutlaatuisia ohjausjärjestelmiämme, jotka optimoivat energiankulutuksen ja tekevät pysäköityjen lentokoneiden lämmityksestä ja jäähdytyksestä kustannus- ja ympäristötehokasta.

Cellpac

Akkuspesialisti

Perustamisvuodesta 1989 lähtien olemme tehneet yhteistyötä monen eri toimittajan kanssa voidaksemme tarjota laajan valikoiman laatuakkuja. Kehitämme ja valmistamme kaikenlaisia ladattavia akkuja asiakkaidemme vaatimusten mukaan. Esimerkiksi sähkötyökaluja, hätävalaisinjärjestelmiä, raitisilmakypäriä ja teollisuusakkuja. Valmistuksemme on sertifioitua ISO 9001/14001 standardin mukaisesti. Ainutlaatuisen akunvaihto- ja täyttöjärjestelmämme kautta huolehdimme asiakkaidemme vaarallisista jätteistä, jotka lähetetään kierrätettäväksi Akkuser-yritykselle Nivalaan. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä, yrityksiä että suuria teollisuuslaitoksia.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tavoitteenamme on edistää pienten ja keskisuurten cleantech-sektorin yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointikanavia sekä toiminta alustoja elinkeinoelämän, korkeakoulujen, oppilaitosten ja viranomaisten väliselle yhteistyölle. Tavoitteena on rajat ylittävällä yhteistyöllä ja yhteisillä vientiponnisteluilla kasvattaa solmittujen kauppojen määrää.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!