Menu

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken on osa pitkän tähtäimen panostusta cleantech-alaan Västerbottenin alueella, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä. Rajat ylittävällä yhteistyöllä vahvistetaan alueellisia klustereita: EnergyVaasaa Suomessa ja North Sweden Cleantechiä Pohjois-Ruotsissa. Alueilla toimii vahvoja yrityksiä eri aloilla kuten energia-, metsä- ja IT-alalla sekä life sciencen parissa. Ympäristönäkökulma on näissä merkittävässä roolissa. Tavoitteena on luoda useampia taloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita sekä kasvavia yrityksiä ja kestävää kehitystä.

Cleantech-yrityksemme

Medicvent

Tuotteita haitallisten kaasujen estämiseen

Medicvent kehittää, valmistaa ja edistää laajaa valikoimaa haitallisten kaasujen poisohjaamiseen suunnattuja tuotteita, joita käytetään pääosin sairaalojen eri hoitoaloilla. Päätuotteena on patentoitu kaksoismaski, jota käytetään anestesiassa ja synnytyksissä. Kaksoismaski suojaa sisäisen työympäristön ja henkilökunnan terveyden ohjaamalla haitalliset kaasut pois.

Järven Ecotech

Täydellisiä vedenpuhdistusjärjestelmiä

Järven Ecotech suunnittelee ja rakentaa täydellisiä vedenpuhdistusjärjestelmiä pintavesien, valumavesien, prosessivesien ja jätevesien puhdistamiseen. Yritys keskittyy kustannustehokkaisiin ja luotettaviin ratkaisuihin, joista aiheutuu pienimmät mahdolliset ympäristövaikutukset. Järven Ecotechin järestelmät ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja korkeasta vastustuskyvystä, jota tarvitaan pohjoismaisessa ilmastossa työskenneltäessä.

Arcteq

Maailmanluokan suojareleitä

Arcteq suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja huoltaa suojareleitä, valokaarisuojauksen järjestelmiä sekä mittaus- ja valvontalaitteita sekä -järjestelmiä, jotka on suunnattu perinteiselle ja uusiutuvalle sähköntuotannolle teollisuudessa, merituulivoimala- ja merenkulkuteollisuudessa niin institutionaalisille kuin kaupallisille käyttäjille. Arcteq on huippulaatuisine tuotteineen omistautunut tarjoamaan alan johtavaa käyttäjätukea ja huoltoa asiakkailleen.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tavoitteenamme on edistää pienten ja keskisuurten cleantech-sektorin yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointikanavia sekä toiminta alustoja elinkeinoelämän, korkeakoulujen, oppilaitosten ja viranomaisten väliselle yhteistyölle. Tavoitteena on rajat ylittävällä yhteistyöllä ja yhteisillä vientiponnisteluilla kasvattaa solmittujen kauppojen määrää.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!