Menu

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken on osa pitkän tähtäimen panostusta cleantech-alaan Västerbottenin alueella, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä. Rajat ylittävällä yhteistyöllä vahvistetaan alueellisia klustereita: EnergyVaasaa Suomessa ja North Sweden Cleantechiä Pohjois-Ruotsissa. Alueilla toimii vahvoja yrityksiä eri aloilla kuten energia-, metsä- ja IT-alalla sekä life sciencen parissa. Ympäristönäkökulma on näissä merkittävässä roolissa. Tavoitteena on luoda useampia taloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita sekä kasvavia yrityksiä ja kestävää kehitystä.

Cleantech-yrityksemme

Wapice

Johtava teknologiakumppani teollisuusyrityksille

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme suorituskykyä kaikkien toimintojen osalta tarjoamalla heille parasta mahdollista informaatiotekniikkaa. Osaamisemme ohjelmisto- ja elektroniikka-alalla auttaa meitä luomaan ratkaisuja ja boostaamaan teollista innovointia. Ratkaisujamme käyttävät maailman johtavat yritykset. Yritys perustettiin Vaasassa vuonna 1999. Olemme riippumaton ja yksityisesti omistettu yritys, joka tällä hetkellä työllistää yli 280 asiantuntijaa, ja yritys kasvaa jatkuvasti,

Elastisys

Mullistaa pilviautomaation

Elastisys tarjoaa pilvipalveluiden hallintaan tarkoitetun alustan, joka tarjoaa vahvoja ja suorituskykyisiä energia- ja kustannustehokkaita IT-sovelluksia. Toiminnot sisältävät ennustavan automaattiskaalauksen, valvonnan, automaattisen viankäsittelyn, multi-cloud -tuen ja kaikki suuret julkiset on-premise pilvialustat sekä Kubernetesin, Dockerin, OpenStackin ja monta muuta. Teknologia perustuu vuosikymmenien ajan tehtyyn maailmanluokan tutkimukseen, ja on ainutlaatuinen ennustavan lähestymistapansa ansiosta, jotta sillä voidaan automaattisesti skaalata resursseja tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Tämän ansiosta käytettävyys on parempi, huippukuormituksen aikainen suorituskyky on parempi ja se tuo myös kustannus- ja energiatehokkuutta. Elastisysin pilvipohjainen automaatioalusta voi käsitellä kaikki yhdistelmät julkisista, yksityisistä ja hybridipilvistä.

MoRe Research

Pilottikokeilujen ja edistyneiden kemiallisten ja fyysisten analyysien asiantuntija

MoRe tarjoaa laajan instrumenttivalikoimansa, pilottivälineistönsä ja tutkijoidensa ansiosta mahdollisuuksia kehittää olemassa olevia tai uusia prosesseja ja tuotteita kohti ympäristöystävällisempää maailmaa. Painopistealueitamme ovat puuraaka-aine ja sellun kehittäminen sekä biojalostukseen, nanoselluloosaa ja erilaisia selluloosajohdannaisia varten sekä perinteisempiä tuotteita kuten paperin, pakkausmateriaalien ja hygieniapaperien kehittämiseen. Hela vägen® on ollut työmenetelmämme jo monen vuoden ajan, mutta myös asenne, joka kulkee työssämme mukana tuomassa kokonaisnäkemystä ja ymmärrystä siitä, kuinka osaprosessit vaikuttavat toisiinsa ja lopputuotteeseen. Tule vierailemaan meillä, jotta näet mitä voimme tehdä sinulle ja prosessillesi.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tavoitteenamme on edistää pienten ja keskisuurten cleantech-sektorin yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointikanavia sekä toiminta alustoja elinkeinoelämän, korkeakoulujen, oppilaitosten ja viranomaisten väliselle yhteistyölle. Tavoitteena on rajat ylittävällä yhteistyöllä ja yhteisillä vientiponnisteluilla kasvattaa solmittujen kauppojen määrää.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!