Menu

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken on osa pitkän tähtäimen panostusta cleantech-alaan Västerbottenin alueella, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä. Rajat ylittävällä yhteistyöllä vahvistetaan alueellisia klustereita: EnergyVaasaa Suomessa ja North Sweden Cleantechiä Pohjois-Ruotsissa. Alueilla toimii vahvoja yrityksiä eri aloilla kuten energia-, metsä- ja IT-alalla sekä life sciencen parissa. Ympäristönäkökulma on näissä merkittävässä roolissa. Tavoitteena on luoda useampia taloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita sekä kasvavia yrityksiä ja kestävää kehitystä.

Cleantech-yrityksemme

SpaceTime

Auttaa organisaatiotasi matkustamaan fiksummin

SpaceTime on digitaalinen alusta, joka auttaa organisaatiotasi matkustamaan fiksummin. SpaceTime on avoin pilvipalvelu, joka mahdollistaa käyttäjille fiksuimman matkavaihtoehdon varaamisen kohteesta toiseen listaamalla kaikki mahdolliset matkustustavat, mukaan lukien joukkoliikenteen, kustannukset, hiilidioksidipäästöt ja kalorienkulutuksen. SpaceTime ei vaadi asentamista, eikä siinä ole mitään sitoutumisaikaa.

Lättelement

Itsekantavat rakennuselementit

Ruotsalaisen Lättelement-yrityksen tavoitteena on kehittää, valmistaa ja myydä itsekantavia rakennuselementtejä kuten kattoja, seiniä ja lattioita pohjoismaisille rakennusmarkkinoille. Yli 35 vuoden kokemuksella yritys suunnittelee ja valmistaa kaiken asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tiloissaan Örnsköldsvikissä. Lättelement ymmärtää, että koko toimitusketjun – tarjouksesta asennukseen ja ylläpitoon – korkea laatu on avain menestykseen.

SK Tuote

Johtava ilmastointiratkaisujen kehittäjä ja valmistaja

SK Tuote Oy on johtava ilmastointiratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Katolle asennettavat ratkaisut viedään lähinnä Suomeen, Baltian maihin, Venäjälle ja Skandinaviaan. Yrityksen korkealaatuiset VILPE®-tuotteet parantavat sisäilman laatua, lisäävät energiatehokkuutta sekä pidentävät rakennusten elinkaarta ja sitä kautta lisäävät ihmisten elämänlaatua. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla Euroopassa ja yli 30 maan markkinoilla.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tavoitteenamme on edistää pienten ja keskisuurten cleantech-sektorin yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointikanavia sekä toiminta alustoja elinkeinoelämän, korkeakoulujen, oppilaitosten ja viranomaisten väliselle yhteistyölle. Tavoitteena on rajat ylittävällä yhteistyöllä ja yhteisillä vientiponnisteluilla kasvattaa solmittujen kauppojen määrää.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!