Menu

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken

Cleantech Kvarken on osa pitkän tähtäimen panostusta cleantech-alaan Västerbottenin alueella, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä. Rajat ylittävällä yhteistyöllä vahvistetaan alueellisia klustereita: EnergyVaasaa Suomessa ja North Sweden Cleantechiä Pohjois-Ruotsissa. Alueilla toimii vahvoja yrityksiä eri aloilla kuten energia-, metsä- ja IT-alalla sekä life sciencen parissa. Ympäristönäkökulma on näissä merkittävässä roolissa. Tavoitteena on luoda useampia taloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita sekä kasvavia yrityksiä ja kestävää kehitystä.

Cleantech-yrityksemme

Mirka

Maailman johtava hiomatuotteiden valmistaja

Mirka Ltd on maailman johtava hiomatuotteiden teknologinen innovoija ja tarjoaa täydellisen valikoiman teknisesti ylivoimaisia ja korkealaatuisia hiomatuotteita, innovatiivisesti muotoiltuja työkaluja, oheistuotteita ja täydellisiä hiomaratkaisuja. Mirka Ltd on globaalisti laajeneva yritys, jolla on 16 tytäryhtiötä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Suomessa. Yli 90 % Mirkan tuotteista menee vientiin ja niitä myydään yli 90 eri maassa.

Envigas

Luo jäännösaineista uutta

Envigas toimittaa termokemiallisia prosesseja, jotka luovat orgaanisista jäännösaineista uusia arvoa tuottavia tuotteita tai energiaa. Kaiken orgaanisen materiaalin voi käyttää biohiilen ja muun energian tuottamiseen meidän prosessiemme avulla. Puu, puunkuori tai sahanpuru metsistä, korret, akanat tai oljet maataloussektorilta tai jopa lietteet kuten lietelanta tai jätevesiliete sopivat prosesseihimme. Biohiili, jota käytetään maanparannukseen, toimii hiilinieluna. Biohiilellä voidaan parantaa maan satoisuutta sekä vähentää typpioksidi- ja metaanipäästöjä. Materiaali voi myös tuottaa lämpöä tai viilentää paikallisesti. Biohiilellä on lisäksi potentiaalia muuttaa maatalouden ”korjaa sato ja polta”-mentaliteetti ”korjaa sato ja hiilly”-mentaliteetiksi.

CGI

Palveluita ja ratkaisuja kaikille aloille

CGI:n 65 000 ammattilaista 400 eri toimistossa 40 eri maassa edistävät paikallista vastuuta yritysten menestyksestä ja tuovat globaalit toimitukset paikallisille asiakkailleen. Perustamisestaan eli vuodesta 1976 lähtien CGI on soveltanut kurinalaista toimitusmenetelmää, josta on tullut johtava alalla, jossa toimitukset hoidetaan ajoissa ja budjetti pitää. Meidän korkealaatuinen yrityskonsultointimme, järjestelmäintegraatiot ja outsourcing-palvelut auttavat asiakkaita hyödyntämään nykyisiä investointeja samalla kuin he ottavat käyttöön uutta tekniikkaa ja liiketoimintastrategioita, joilla saavutetaan huipputuloksia.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tavoitteenamme on edistää pienten ja keskisuurten cleantech-sektorin yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointikanavia sekä toiminta alustoja elinkeinoelämän, korkeakoulujen, oppilaitosten ja viranomaisten väliselle yhteistyölle. Tavoitteena on rajat ylittävällä yhteistyöllä ja yhteisillä vientiponnisteluilla kasvattaa solmittujen kauppojen määrää.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!