Menu

Cleantech-yrityksemme

Alla on esittelyt muutamasta tukemastamme yrityksestä, joiden kanssa teemme yhteistyötä seudun cleantech-panostuksissa. Vielä alempana on lista yrityksistä, jotka on valittu mukaan hankkeen toimintaan ja joiden tiedot sisältyvät yritysluetteloomme. Yritykset toimivat Västerbottenissa, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä.

Listaa päivitetään jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä, jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja näkymään kotisivuillamme sekä yritysluettelossa. Ota yhteyttä

Global fire protection

Prismalence

Prismalence myy energiatehokkaita teollisuuslamppuja, jotka perustuvat patentoituun linssitekniikkaan. Prismalence on patentoinut optiikkajärjestelmän, jossa on prismamaiset linssit. Suorakaiteen muotoinen valo peittää enemmän pinnasta kuin perinteiset pyöreät valonlähteet. Suljettu järjestelmä antaa minimaalisesti hajavaloa ja säästää hyvin energiaa. Prismalence valaisee satamia muun muassa Tukholmassa, Lontoossa, Singaporessa ja Dubaissa. Yrityksellä on täydelliset ratkaisut kaikkiin terminaalien valaistustarpeisiin ja toimittaa ratkaisuja myös muille vaativille asiakkaille, kuten rautateille ja raskaalle metsä-, teräs- ja kaivosteollisuudelle.

Prismalence kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

SP processum

Smart Climate

Smart Climate Scandinavian Ab tarjoaa ympäristöystävällisää, patentoituja lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä pysäköityjen yksiköiden matkustamotiloja varten lähinnä kaupallisille lentokoneille ja aluksille. Tarjoamme sekä mobiileja että kiinteästi asennettuja yksiköitä. Mobiiliyksikkö, jolle ei tarvita vetolaitetta, koska siinä on oma ohjausyksikkö, soveltuu telakoitavaksi portille pysäköityyn lentokoneeseen. Molemmat vaihtoehdot käyttävät ainutlaatuisia ohjausjärjestelmiämme, jotka optimoivat energiankulutuksen ja tekevät pysäköityjen lentokoneiden lämmityksestä ja jäähdytyksestä kustannus- ja ympäristötehokasta.

Smart Climate kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Spacetime

Cellpac

Perustamisvuodesta 1989 lähtien olemme tehneet yhteistyötä monen eri toimittajan kanssa voidaksemme tarjota laajan valikoiman laatuakkuja. Kehitämme ja valmistamme kaikenlaisia ladattavia akkuja asiakkaidemme vaatimusten mukaan. Esimerkiksi sähkötyökaluja, hätävalaisinjärjestelmiä, raitisilmakypäriä ja teollisuusakkuja. Valmistuksemme on sertifioitua ISO 9001/14001 standardin mukaisesti. Ainutlaatuisen akunvaihto- ja täyttöjärjestelmämme kautta huolehdimme asiakkaidemme vaarallisista jätteistä, jotka lähetetään kierrätettäväksi Akkuser-yritykselle Nivalaan. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä, yrityksiä että suuria teollisuuslaitoksia.

Cellpac kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yritysluettelo

Luettelo sisältää 167 cleantech-yrityksen tiedot. Cleantechillä tarkoitetaan tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat ympäristön huomioimiseen ja ilmaston suojelemiseen. Cleantech-yritykset voivat toimia kaikilla aloilla, esim. energia-alalla, metsäalalla, IT-alalla tai life sciencen parissa. Tärkeintä on, että yritys työskentelee sellaisten tuotteiden, palveluiden ja prosessien parissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat kauppoja ja kasvua luova tekijä.

Luettelossa yritykset esittelevät tarjontaansa sekä määrittelevät, millaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita he etsivät.

 

Haluatko tilata yritysluettelon?

Lähetä sähköpostia Peter.Hedman@Uminovainnovation.se tai Johan.Wasberg@Merinova.fi ja kerro yrityksesi/organisaatiosi nimi ja osoite.