Menu

Cleantech-yrityksemme

Alla on esittelyt muutamasta tukemastamme yrityksestä, joiden kanssa teemme yhteistyötä seudun cleantech-panostuksissa. Vielä alempana on lista yrityksistä, jotka on valittu mukaan hankkeen toimintaan ja joiden tiedot sisältyvät yritysluetteloomme. Yritykset toimivat Västerbottenissa, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä.

Listaa päivitetään jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä, jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja näkymään kotisivuillamme sekä yritysluettelossa. Ota yhteyttä

Global fire protection

SK Tuote

SK Tuote Oy on johtava ilmastointiratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Katolle asennettavat ratkaisut viedään lähinnä Suomeen, Baltian maihin, Venäjälle ja Skandinaviaan. Yrityksen korkealaatuiset VILPE®-tuotteet parantavat sisäilman laatua, lisäävät energiatehokkuutta sekä pidentävät rakennusten elinkaarta ja sitä kautta lisäävät ihmisten elämänlaatua. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla Euroopassa ja yli 30 maan markkinoilla.

SK Tuotteen kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

SP processum

Lättelement

Ruotsalaisen Lättelement-yrityksen tavoitteena on kehittää, valmistaa ja myydä itsekantavia rakennuselementtejä kuten kattoja, seiniä ja lattioita pohjoismaisille rakennusmarkkinoille. Yli 35 vuoden kokemuksella yritys suunnittelee ja valmistaa kaiken asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tiloissaan Örnsköldsvikissä. Lättelement ymmärtää, että koko toimitusketjun – tarjouksesta asennukseen ja ylläpitoon – korkea laatu on avain menestykseen.

Lättelementin kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Spacetime

SpaceTime

SpaceTime on digitaalinen alusta, joka auttaa organisaatiotasi matkustamaan fiksummin. SpaceTime on avoin pilvipalvelu, joka mahdollistaa käyttäjille fiksuimman matkavaihtoehdon varaamisen kohteesta toiseen listaamalla kaikki mahdolliset matkustustavat, mukaan lukien joukkoliikenteen, kustannukset, hiilidioksidipäästöt ja kalorienkulutuksen. SpaceTime ei vaadi asentamista, eikä siinä ole mitään sitoutumisaikaa.

SpaceTimen kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yritysluettelo

Luettelo sisältää 167 cleantech-yrityksen tiedot. Cleantechillä tarkoitetaan tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat ympäristön huomioimiseen ja ilmaston suojelemiseen. Cleantech-yritykset voivat toimia kaikilla aloilla, esim. energia-alalla, metsäalalla, IT-alalla tai life sciencen parissa. Tärkeintä on, että yritys työskentelee sellaisten tuotteiden, palveluiden ja prosessien parissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat kauppoja ja kasvua luova tekijä.

Luettelossa yritykset esittelevät tarjontaansa sekä määrittelevät, millaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita he etsivät.

 

Haluatko tilata yritysluettelon?

Lähetä sähköpostia Peter.Hedman@Uminovainnovation.se tai Johan.Wasberg@Merinova.fi ja kerro yrityksesi/organisaatiosi nimi ja osoite.