Menu

Cleantech-yrityksemme

Alla on esittelyt muutamasta tukemastamme yrityksestä, joiden kanssa teemme yhteistyötä seudun cleantech-panostuksissa. Vielä alempana on lista yrityksistä, jotka on valittu mukaan hankkeen toimintaan ja joiden tiedot sisältyvät yritysluetteloomme. Yritykset toimivat Västerbottenissa, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä.

Listaa päivitetään jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä, jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja näkymään kotisivuillamme sekä yritysluettelossa. Ota yhteyttä

Global fire protection

Arcteq

Arcteq suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja huoltaa suojareleitä, valokaarisuojauksen järjestelmiä sekä mittaus- ja valvontalaitteita sekä -järjestelmiä, jotka on suunnattu perinteiselle ja uusiutuvalle sähköntuotannolle teollisuudessa, merituulivoimala- ja merenkulkuteollisuudessa niin institutionaalisille kuin kaupallisille käyttäjille. Arcteq on huippulaatuisine tuotteineen omistautunut tarjoamaan alan johtavaa käyttäjätukea ja huoltoa asiakkailleen.

Arcteqin kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

SP processum

Järven Ecotech

Järven Ecotech suunnittelee ja rakentaa täydellisiä vedenpuhdistusjärjestelmiä pintavesien, valumavesien, prosessivesien ja jätevesien puhdistamiseen. Yritys keskittyy kustannustehokkaisiin ja luotettaviin ratkaisuihin, joista aiheutuu pienimmät mahdolliset ympäristövaikutukset. Järven Ecotechin järestelmät ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja korkeasta vastustuskyvystä, jota tarvitaan pohjoismaisessa ilmastossa työskenneltäessä.

Järven Ecotechin kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Spacetime

Medicvent

Medicvent kehittää, valmistaa ja edistää laajaa valikoimaa haitallisten kaasujen poisohjaamiseen suunnattuja tuotteita, joita käytetään pääosin sairaalojen eri hoitoaloilla. Päätuotteena on patentoitu kaksoismaski, jota käytetään anestesiassa ja synnytyksissä. Kaksoismaski suojaa sisäisen työympäristön ja henkilökunnan terveyden ohjaamalla haitalliset kaasut pois.

Medicventin kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yritysluettelo

Luettelo sisältää 167 cleantech-yrityksen tiedot. Cleantechillä tarkoitetaan tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat ympäristön huomioimiseen ja ilmaston suojelemiseen. Cleantech-yritykset voivat toimia kaikilla aloilla, esim. energia-alalla, metsäalalla, IT-alalla tai life sciencen parissa. Tärkeintä on, että yritys työskentelee sellaisten tuotteiden, palveluiden ja prosessien parissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat kauppoja ja kasvua luova tekijä.

Luettelossa yritykset esittelevät tarjontaansa sekä määrittelevät, millaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita he etsivät.

 

Haluatko tilata yritysluettelon?

Lähetä sähköpostia Peter.Hedman@Uminovainnovation.se tai Johan.Wasberg@Merinova.fi ja kerro yrityksesi/organisaatiosi nimi ja osoite.