Menu

Cleantech-yrityksemme

Alla on esittelyt muutamasta tukemastamme yrityksestä, joiden kanssa teemme yhteistyötä seudun cleantech-panostuksissa. Vielä alempana on lista yrityksistä, jotka on valittu mukaan hankkeen toimintaan ja joiden tiedot sisältyvät yritysluetteloomme. Yritykset toimivat Västerbottenissa, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä.

Listaa päivitetään jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä, jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja näkymään kotisivuillamme sekä yritysluettelossa. Ota yhteyttä

Global fire protection

Mirka

Mirka Ltd on maailman johtava hiomatuotteiden teknologinen innovoija ja tarjoaa täydellisen valikoiman teknisesti ylivoimaisia ja korkealaatuisia hiomatuotteita, innovatiivisesti muotoiltuja työkaluja, oheistuotteita ja täydellisiä hiomaratkaisuja. Mirka Ltd on globaalisti laajeneva yritys, jolla on 16 tytäryhtiötä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Suomessa. Yli 90 % Mirkan tuotteista menee vientiin ja niitä myydään yli 90 eri maassa.

Mirka kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

SP processum

Envigas

Envigas toimittaa termokemiallisia prosesseja, jotka luovat orgaanisista jäännösaineista uusia arvoa tuottavia tuotteita tai energiaa. Kaiken orgaanisen materiaalin voi käyttää biohiilen ja muun energian tuottamiseen meidän prosessiemme avulla. Puu, puunkuori tai sahanpuru metsistä, korret, akanat tai oljet maataloussektorilta tai jopa lietteet kuten lietelanta tai jätevesiliete sopivat prosesseihimme. Biohiili, jota käytetään maanparannukseen, toimii hiilinieluna. Biohiilellä voidaan parantaa maan satoisuutta sekä vähentää typpioksidi- ja metaanipäästöjä. Materiaali voi myös tuottaa lämpöä tai viilentää paikallisesti. Biohiilellä on lisäksi potentiaalia muuttaa maatalouden ”korjaa sato ja polta”-mentaliteetti ”korjaa sato ja hiilly”-mentaliteetiksi.

Envigas kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Spacetime

CGI

CGI:n 65 000 ammattilaista 400 eri toimistossa 40 eri maassa edistävät paikallista vastuuta yritysten menestyksestä ja tuovat globaalit toimitukset paikallisille asiakkailleen. Perustamisestaan eli vuodesta 1976 lähtien CGI on soveltanut kurinalaista toimitusmenetelmää, josta on tullut johtava alalla, jossa toimitukset hoidetaan ajoissa ja budjetti pitää. Meidän korkealaatuinen yrityskonsultointimme, järjestelmäintegraatiot ja outsourcing-palvelut auttavat asiakkaita hyödyntämään nykyisiä investointeja samalla kuin he ottavat käyttöön uutta tekniikkaa ja liiketoimintastrategioita, joilla saavutetaan huipputuloksia.

CGI kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yritysluettelo

Luettelo sisältää 198 cleantech-yrityksen tiedot. Cleantechillä tarkoitetaan tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat ympäristön huomioimiseen ja ilmaston suojelemiseen. Cleantech-yritykset voivat toimia kaikilla aloilla, esim. energia-alalla, metsäalalla, IT-alalla tai life sciencen parissa. Tärkeintä on, että yritys työskentelee sellaisten tuotteiden, palveluiden ja prosessien parissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat kauppoja ja kasvua luova tekijä.

Luettelossa yritykset esittelevät tarjontaansa sekä määrittelevät, millaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita he etsivät.

 

Haluatko tilata yritysluettelon?

Lähetä sähköpostia Peter.Hedman@Uminovainnovation.se tai Johan.Wasberg@Merinova.fi ja kerro yrityksesi/organisaatiosi nimi ja osoite.