Menu

Cleantech-yrityksemme

Alla on esittelyt muutamasta tukemastamme yrityksestä, joiden kanssa teemme yhteistyötä seudun cleantech-panostuksissa. Vielä alempana on lista yrityksistä, jotka on valittu mukaan hankkeen toimintaan ja joiden tiedot sisältyvät yritysluetteloomme. Yritykset toimivat Västerbottenissa, Vaasan seudulla ja Örnsköldsvikissä.

Listaa päivitetään jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä, jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja näkymään kotisivuillamme sekä yritysluettelossa. Ota yhteyttä

Global fire protection

Wapice

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme suorituskykyä kaikkien toimintojen osalta tarjoamalla heille parasta mahdollista informaatiotekniikkaa. Osaamisemme ohjelmisto- ja elektroniikka-alalla auttaa meitä luomaan ratkaisuja ja boostaamaan teollista innovointia. Ratkaisujamme käyttävät maailman johtavat yritykset. Yritys perustettiin Vaasassa vuonna 1999. Olemme riippumaton ja yksityisesti omistettu yritys, joka tällä hetkellä työllistää yli 280 asiantuntijaa, ja yritys kasvaa jatkuvasti,

Wapice kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

SP processum

Elastisys

Elastisys tarjoaa pilvipalveluiden hallintaan tarkoitetun alustan, joka tarjoaa vahvoja ja suorituskykyisiä energia- ja kustannustehokkaita IT-sovelluksia. Toiminnot sisältävät ennustavan automaattiskaalauksen, valvonnan, automaattisen viankäsittelyn, multi-cloud -tuen ja kaikki suuret julkiset on-premise pilvialustat sekä Kubernetesin, Dockerin, OpenStackin ja monta muuta. Teknologia perustuu vuosikymmenien ajan tehtyyn maailmanluokan tutkimukseen, ja on ainutlaatuinen ennustavan lähestymistapansa ansiosta, jotta sillä voidaan automaattisesti skaalata resursseja tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Tämän ansiosta käytettävyys on parempi, huippukuormituksen aikainen suorituskyky on parempi ja se tuo myös kustannus- ja energiatehokkuutta. Elastisysin pilvipohjainen automaatioalusta voi käsitellä kaikki yhdistelmät julkisista, yksityisistä ja hybridipilvistä.

Elastisys kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Spacetime

MoRe Research

MoRe tarjoaa laajan instrumenttivalikoimansa, pilottivälineistönsä ja tutkijoidensa ansiosta mahdollisuuksia kehittää olemassa olevia tai uusia prosesseja ja tuotteita kohti ympäristöystävällisempää maailmaa. Painopistealueitamme ovat puuraaka-aine ja sellun kehittäminen sekä biojalostukseen, nanoselluloosaa ja erilaisia selluloosajohdannaisia varten sekä perinteisempiä tuotteita kuten paperin, pakkausmateriaalien ja hygieniapaperien kehittämiseen. Hela vägen® on ollut työmenetelmämme jo monen vuoden ajan, mutta myös asenne, joka kulkee työssämme mukana tuomassa kokonaisnäkemystä ja ymmärrystä siitä, kuinka osaprosessit vaikuttavat toisiinsa ja lopputuotteeseen. Tule vierailemaan meillä, jotta näet mitä voimme tehdä sinulle ja prosessillesi.

MoRe Research kotisivutlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yritysluettelo

Luettelo sisältää 198 cleantech-yrityksen tiedot. Cleantechillä tarkoitetaan tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat ympäristön huomioimiseen ja ilmaston suojelemiseen. Cleantech-yritykset voivat toimia kaikilla aloilla, esim. energia-alalla, metsäalalla, IT-alalla tai life sciencen parissa. Tärkeintä on, että yritys työskentelee sellaisten tuotteiden, palveluiden ja prosessien parissa, joissa ympäristönäkökohdat ovat kauppoja ja kasvua luova tekijä.

Luettelossa yritykset esittelevät tarjontaansa sekä määrittelevät, millaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita he etsivät.

 

Haluatko tilata yritysluettelon?

Lähetä sähköpostia Peter.Hedman@Uminovainnovation.se tai Johan.Wasberg@Merinova.fi ja kerro yrityksesi/organisaatiosi nimi ja osoite.