Menu

Kalenteri

Kalenteri

lokakuu

 • OTD (Offshore technology days) Paikka: Stavanger, Norja Lisätietoja

  Norjan suurin vuosittainen öljy-, kaasu- ja energia-alan tapahtuma. Lue lisää tapahtumasta osoitteesta http://www.ons.no/linkki toiselle sivustolle

 • Women With Impact Paikka: Vävenscenen, Storgatan 46 A, Uumaja Lisätietoja

  Tasa-arvoinen elinkeinoelämä generoi enemmän kauppoja. Työssämme muutoksen aikaansaamiseksi järjestämme nyt jo toista kertaa konferenssin Women with impact.

  Konferenssin tavoitteena on huomioida ja alleviivata tasa-arvon tärkeyttä kestävän kehityksen aikaansaamiseksi. Tiedämme, että nykyään tasa-arvo lisää kannattavuutta ja parantaa työilmapiiriä. Naisten määrä johtavissa asemissa on nykyään alle 10 %, ja työskentelemme muuttaaksemme sitä. Useampien tulee ymmärtää tasa-arvoisen ja monipuolisen elinkeinoelämän hyödyt liiketoiminnalle. Tällä tavoin voimme luoda elävää keskustelua miesten ja naisten välillä verkostoissamme ja saada heidät vaihtamaan kokemuksia ja kontakteja – toteuttaa välttämättömiä ja konkreettisia edistysaskeleita.

  PÄIVÄN PUHUJAT
  Serge LaChapelle, Google
  Tomas Gunnarsson, Genusfotografen
  Christina Franzén, Näringslivets ledarskapsakademi
  Johanna Björklund, Codemill

  PÄIVÄN MODERAATTORINA
  Camilla Wagner, journalisti, keskustelija ja kirjailija. Osakas konsulttitoimisto Management by Kerstinissä ja Klara K -verkostossa.

  HUOM! Netti-ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu viimeistään 10.10.

  Hinta: 395 SEK (maksuton opiskelijoille, rajallinen määrä paikkoja)

 • Cleantech Venture Day UK Paikka: Lontoo, Englanti Lisätietoja

  Cleantech Venture Day UK järjestetään Lontoossa 30.-31.10.2017. Tapahtuman järjestäjänä on Cambridge Cleantech yhteistyössä Finnish Nordic Innovation Acceleratorin kanssa. Tapahtuma houkuttelee innovatiivisia, pieniä ja keskisuuria cleantech-yrityksiä, ja tapahtuman tavoitteena on olla paras kohtaamispaikka yrityksille ja investoijille.

  Päivä sisältää muun muassa speed datingia, esityksiä yhdistettyinä yrityspitchauksiin juryn edessä. Illalla jaetaan vuosittaiset Global Cleantech Cluster Association Awards -palkinnot. Tapahtuma järjestetään KPMG:n vaikuttavassa Lontoon toimistossa Grosvenor Streetillä, West Endin sydämessä.

  http://www.cleantechday.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan