Menu

Kalenteri

Kalenteri

toukokuu

  • ALL-ENERGY Paikka: Glasgow, Skotlanti Lisätietoja

    Glasgow’ssa järjestettävä All-Energy on Iso-Britannian johtava uusiutuvan energian messu- ja konferenssitapahtuma. Messut järjestetään nyt jo 16. kerran, ja se on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita uusiutuvan energian viimeisimmästä teknologiasta. Esillä on aihepiirejä kuten maalla ja merellä sijaitseva tuulivoima, bioenergia, aaltoihin ja vuoroveteen pohjautuva teknologia, kestävät kaupungit ja energiatehokkuus

  • Kansainvälinen Cleantech- ja Energiaviikko Paikka: Nantong - Zhenjiang - Beijing - China Lisätietoja

    Cleantech- ja Energiaviikko sai alkunsa Fortune High Oy:n suomalaisten yritysten kanssa käymien business-neuvottelujen lomassa. Konseptia hiottiin menestyksekkäiden China RoadShow-matkojen (Pekingiin, Zhenjiangiin ja Nanjingiin lokakuussa 2016) aikana. Matkojen tuloksena suomalaisyritykset saivat valtavasti ehdotuksia yhteistyöstä ja monia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

    Vaasassa järjestettävä EnergyWeek on ollut esikuvana tapahtumalle. Kuten Vaasassakin, järjestäjien tavoitteena on antaa suomalaisyrityksille mahdollisuus esitellä osaamistaan ja luoda menestyksekkäitä kontakteja kiinalaisiin organisaatioihin ja yrityksiin. Vuoden 2017 aikana meidän on vahvistettava läsnäoloamme ja etsittävä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ympäristönsuojelun saralla ja tehtävä teknologiayhteistyötä Kiinassa.