Menu

Kalenteri

Kalenteri

helmikuu

 • Women with Impact goes Finland Paikka: Vasa, Finland Lisätietoja

  Kyse on liiketoimintahyödystä, menestyksekkäästä alueesta ja vahvasta aluebrändistä, jolla tulevaisuudessakin houkutellaan pätevää työvoimaa. Tavoitteenamme on, että Pohjanmaan maakunnat suuntaavat tulevaisuuteen nostamalla yhä enemmän yhdenvertaisuuden hyödyt keskiöön.

  North Sweden Cleantech on järjestänyt Women with Impact-seminaarin aikaisemmin Skellefteåssa ja Uumajassa. Tapahtuma on ollut menestys. Nyt vihdoin on Vaasan vuoro. Tapahtumassa puhujina ovat mm. Ruotsin entinen varapääministeri Margareta Winberg, valokuvaaja Tomas Gunnarsson motivaatio- ja kommunikaatioasiantuntija, TedXVasa tapahtumasta tuttu, tilaisuuden moderaattori Antoni Lacinai, tasa-arvokonsultti ja toimitusjohtaja Sinikka Mustakallio, Vaasan yliopiston tohtoriopiskelija (tietojenkäsittelytiede ja telekommunikaatio) Shaima Abdelmageed, Cleantech Kvarken ja North Sweden Cleantech - projektien johtaja, ensimmäisen kirjansa “Bli bäst på regional utveckling” julkaiseva Peter Hedman.

  Toivotamme tervetulleiksi sekä naiset että miehet. Tapahtuma on kolmikielinen ja esitykset pidetään ruotsiksi ja englanniksi.

  Lämpimästi tervetuloa innostava päivä!

  Voit ilmoittautua tästä linkistälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

  Lisätietoja saa Triinu Varblane