Meny

våra cleantechföretag

Nedan finns en presentation av några av de företag vi stödjer och samarbetar med i regionens cleantechsatsning. Längre ned hittar du en komplett lista på de företag som har valt att medverka i projektet och som ingår i vår företagskatalog. Företagen finns i Västerbotten, Vasaregionen och Örnsköldsvik.

Listan uppdateras kontinuerligt. Kontakta oss gärna om ditt företag har ett intresse av att samarbeta med oss och finnas med på vår hemsida samt i företagskatalogen. Kontakt >öppnas i nytt fönster

Global fire soultions

Elastisys

Elastisys erbjuder produkter och tjänster för robusta, högpresterande energi- och kostnadseffektiva molnapplikationer. Funktionerna inkluderar prediktiv autoskalning, övervakning, automatiskt felhantering, stöd för multi-cloud och alla stora offentliga och on-premise molnplattformar samt Kubernetes, Docker, OpenStack och mycket mer. Tekniken baseras på årtionden av världsledande forskning och är unik i sitt prediktiva förhållningssätt för att automatiskt skala resurser enligt framtida behov. Effekterna är högre tillgänglighet, bättre prestanda vid toppbelastning samt kostnads- och energibesparingar. Elastisys molnautomatiseringsplattform kan hantera alla kombinationer av publika, privata och hybrida moln.

Elastisys webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SP processum

MoRe Research

MoRe Research erbjuder er, med vårt breda utbud av instrument, pilotutrustning och forskare möjligheterna, att utveckla existerande eller nya processer och produkter mot en miljövänligare värld. Våra fokusområden är träråvara och massautveckling för både bioraffinaderiutveckling, nanocellulosa och cellulosaderivat av olika slag och mer traditionella applikationer som papper, förpackningsmaterial och hygienpapper. Hela vägen® har varit vår arbetsmetod i många år men är också en attityd som genomsyrar vårt arbete med en helhetssyn och förståelse för hur delprocesserna påverkar varandra och slutprodukten. Kom och besök oss för att se vad vi kan göra för dig och din process.

MoRe Research webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spacetime

Wapice

Vårt fokus är att förbättra våra kunders prestanda i alla funktioner genom att tillhandahålla informationsteknik i bästa möjliga utsträckning. Med vår kompetens inom mjukvara och elektronik skapar vi lösningar som ökar industriell innovation. Våra lösningar används av ledande företag globalt. Företaget grundades 1999 i Vasa, Finland. Vi är ett oberoende och privatägt företag som för närvarande sysselsätter över 280 specialister, och företaget växer ständigt.

Wapice webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagskatalogen

Katalogen innehåller 198 cleantechföretag. Med cleantech menar vi produkter och tjänster som bygger på miljöhänsyn och klimatsmarta lösningar. Cleantechföretag kan finnas inom alla branscher, tex. energi, skog, IT eller life science. Det viktiga är att företagen jobbar med produkter, tjänster och processer där miljörelevans är den drivande kraften för att skapa affärer och tillväxt.

Företagen i katalogen presenterar sitt erbjudande och vad de söker för kunder och samarbeten.

 

Vill du beställa en katalog?

Mejla en förfrågan med organisation och adress till Peter.Hedman@Uminovainnovation.se eller Johan.Wasberg@Merinova.fi