Meny

våra cleantechföretag

Nedan finns en presentation av några av de företag vi stödjer och samarbetar med i regionens cleantechsatsning. Längre ned hittar du en komplett lista på de företag som har valt att medverka i projektet och som ingår i vår företagskatalog. Företagen finns i Västerbotten, Vasaregionen och Örnsköldsvik.

Listan uppdateras kontinuerligt. Kontakta oss gärna om ditt företag har ett intresse av att samarbeta med oss och finnas med på vår hemsida samt i företagskatalogen. Kontakt >öppnas i nytt fönster

Global fire soultions

SK Tuote

SK Tuote Oy är en ledande utvecklare och tillverkare av ventilationslösningar främst till takinstallationer i Finland, Baltikum, Ryssland och Skandinavien. Våra högkvalitativa VILPE®-produkter ger bättre kvalitet på inomhusluften, förbättrar energieffektiviteten samt förlänger livslängden på byggnaderna och därigenom förbättrar människors livskvalitet. Vi finns i på tio platser i Europa och på över trettio marknader.

SK Tuotes webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SP processum

Lättelement

Lättelements uppdrag är att utveckla, producera och sälja självbärande byggelement i form av tak, väggar och golv på den nordiska byggmarknaden. Med mer än 35 års erfarenhet, designar och tillverkar Lättelement allt enligt kundernas behov och gör det i sina lokaler i Örnsköldsvik. Lättelement förstår att en hög kvalitetsnivå i hela kedjan - från offert till installation och underhåll - är nyckeln till framgång.

Lättelements webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spacetime

SpaceTime

SpaceTime är en digital plattform som hjälper din organisation att resa smartare. SpaceTime är en öppen molnbaserad tjänst som gör det möjligt för användare att boka det smartaste resealternativet från en destination till en annan genom att dels lista alla möjliga sätt att resa, inklusive kollektivtrafik, men också kostnad, koldioxidutsläpp och kaloriförbränning. SpaceTime kräver ingen installation och det finns ingen bindningstid.

SpaceTimes webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagskatalogen

Katalogen innehåller 167 cleantechföretag. Med cleantech menar vi produkter och tjänster som bygger på miljöhänsyn och klimatsmarta lösningar. Cleantechföretag kan finnas inom alla branscher, tex. energi, skog, IT eller life science. Det viktiga är att företagen jobbar med produkter, tjänster och processer där miljörelevans är den drivande kraften för att skapa affärer och tillväxt.

Företagen i katalogen presenterar sitt erbjudande och vad de söker för kunder och samarbeten.

 

Vill du beställa en katalog?

Mejla en förfrågan med organisation och adress till Peter.Hedman@Uminovainnovation.se eller Johan.Wasberg@Merinova.fi