Meny

våra cleantechföretag

Nedan finns en presentation av några av de företag vi stödjer och samarbetar med i regionens cleantechsatsning. Längre ned hittar du en komplett lista på de företag som har valt att medverka i projektet och som ingår i vår företagskatalog. Företagen finns i Västerbotten, Vasaregionen och Örnsköldsvik.

Listan uppdateras kontinuerligt. Kontakta oss gärna om ditt företag har ett intresse av att samarbeta med oss och finnas med på vår hemsida samt i företagskatalogen. Kontakt >öppnas i nytt fönster

Global fire soultions

Arcteq

Arcteq designar, tillverkar och tillhandahåller support för skyddsreläer, ljusbågsskyddssystem, mätning och övervakning samt smarta grid-IED för bl.a. traditionell och förnybar kraftproduktion, industri, offshore, marina, institutionella och kommersiella användare. Arcteq är, med sina kvalitetsprodukter, dedikerade att erbjuda branschledande support och service till sina kunder.

Arcteqs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SP processum

Järven Ecotech

Järven Ecotech designar och bygger kompletta vattenreningssystem för dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten. Fokus ligger på kostnadseffektiva och pålitliga lösningar med minsta möjliga miljöpåverkan. Järven Ecotechs system är kända för att sin pålitlighet och höga motståndskraft för arbete i nordiskt klimat.

Järven Ecotechs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spacetime

Medicvent

Medicvent utvecklar, tillverkar och främjar ett omfattande sortiment av produkter för evakuering av luftföroreningar, huvudsakligen inom sjukhusens vårdområden. Huvudprodukt är den patenterade Dubbelmasken som används vid anestesi och förlossning. Dubbelmasken skyddar den interna arbetsmiljön och personalens hälsa genom att evakuera skadliga gaser.

Medicvents webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagskatalogen

Katalogen innehåller 167 cleantechföretag. Med cleantech menar vi produkter och tjänster som bygger på miljöhänsyn och klimatsmarta lösningar. Cleantechföretag kan finnas inom alla branscher, tex. energi, skog, IT eller life science. Det viktiga är att företagen jobbar med produkter, tjänster och processer där miljörelevans är den drivande kraften för att skapa affärer och tillväxt.

Företagen i katalogen presenterar sitt erbjudande och vad de söker för kunder och samarbeten.

 

Vill du beställa en katalog?

Mejla en förfrågan med organisation och adress till Peter.Hedman@Uminovainnovation.se eller Johan.Wasberg@Merinova.fi