Meny

Kalender

Kalender

oktober

 • OTD (Offshore technology days) Plats: Stavanger, Norge Mer information

  Norges största årliga olje, gas och energi utställning. Läs mer om eventet på deras hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • Women With Impact Plats: Umeå, Sverige Mer information

  ETT JÄMSTÄLLT NÄRINGSLIV SKULLE GENERERA FLER AFFÄRER.
  I arbetet för att nå förändring arrangerar vi för andra året i rad konferensen Women with impact.

  Syftet med konferensen är att uppmärksamma och understryka vikten av jämställdhet och för att nå hållbar utveckling. Vi vet idag att jämställdhet gynnar både lönsamhet och arbetsklimat. Antalet kvinnor på ledande poster är idag under 10% och det är något vi arbetar för att ändra på. Fler behöver förstå affärsnyttan med ett jämställt och diversifierat näringsliv. På det här sättet vill vi skapa en levande diskussion bland män och kvinnor i våra nätverk och få er att utbyta erfarenheter och kontakter – allt för förverkliga nödvändiga och konkreta framsteg.

  DAGENS TALARE
  Serge LaChapelle, Google
  Tomas Gunnarsson, Genusfotografen
  Christina Franzén, Näringslivets ledarskapsakademi
  Johanna Björklund, Codemill

  DAGEN LEDS AV
  Camilla Wagner, journalist, debattör och författare. Partner i konsultföretaget Management by Kerstin och nätverket Klara K.

  OBS! Webbanmälan krävs. Anmälan senast den 10 oktober.
  Pris: 395 kr (Kostnadsfritt för studenter, begränsat antal platser)

 • Cleantech Venture Day UK Plats: London, England Mer information

  Cleantech Venture Day UK kommer att äga rum i London den 30 och 31 oktober 2017. Evenemanget arrangeras av Cambridge Cleantech i samarbete med Finnish Nordic Innovation Accelerator. Det ska locka innovativa, små och medelstora, cleantechföretag och syftar till att vara den bästa mötesplatsen för företag och investerare.

  Dagen innehåller bland annat speed dating, presentationer som kommer att blandas med företagspitcher framför jury. På kvällen står arrangemanget värd för den årliga Global Cleantech Cluster Association Awards. Evenemanget kommer att hållas vid KPMG: s imponerande Londonkontor vid Twenty Grosvenor Street i hjärtat av West End.

  http://www.cleantechday.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster