Meny

Kalender

Kalender

november

 • China Intellectual Property Right Training Plats: Vasa, Finland Mer information

  Välkommen till ett tematiskt seminarium om skydd av immateriella rättigheter i Kina, 1 november 2017. Immateriell äganderätt i Kina spelar en avgörande roll för att öka företagens vinstkällor för att vara konkurrenskraftig på den ständigt utmanande marknaden. Företagen ska inte bara behålla sina rättigheter relaterade till immateriella rättigheter, men kartlägga sin egen IPR-strategi när de bedriver handel och samarbete i Kina.

  Evenemanget modereras av utvecklingschef Mikael Hallbäck, Levón Institut och Senior Business Advisor Lasse Pohjala, Vasa Region Development Company. Evenemanget är gratis men vi ber dig att anmäla dig på förhand (30.10 senast) via den här länkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Wood Building Summit Plats: Skellefteå, Sverige Mer information

  En internationell konferens för träbyggande där besökaren får träffa beslutsfattare och influencers som vill lära sig mer om hur träbyggande kan hjälpa till att nå klimatmålen på ett innovativt och kostnadseffektivt sätt.

  Läs mer och anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

 • Smart City Expo World Congress Plats: Barcelona, Spanien Mer information

  Smart City Expo World Congress i Barcelona är en mötesplats för offentliga och privata organisationer, utställare och besökare från hela världen med mer än 17000 besökare, över 600 utställare från mer än 650 städer.

  Smart City Expo World Congress samlar de mest relevanta experterna och ledarna från världens mest innovativa städer, företag, entreprenörer, start-ups och forskningscentra med strategier för en smartare och mer hållbar stadsmiljö. På utställningsytan ställer deltagare ut sina senaste innovationer, verkliga lösningar och produkter, tekniker som ger konkreta och hållbara positiva effekter på miljoner människors liv.

  Cleantech Kvarken kommer att finnas på plats. Läs mer och anmäl dig här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Elmia Subcontractor Plats: Jönköping Mer information

  Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

 • Cleantech Kvarkens Advisory Board - Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå Plats: Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, Sverige Mer information

  Cleantech Kvarkens projektteam testar under hösten ett helt nytt arbetssätt för att etablera nya affärskontakter inom energi- och miljöbranschens företag i Kvarkenregionen. Svenska affärsutvecklare kommer till Vasa ett par dagar varje månad för att träffa Vasaregionens företag och affärsutvecklare från Vasa besöker Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå på svenska sidan med samma upplägg.

  Tanken är att göra det lättare för företag intresserade av affärsmöjligheter på andra sidan Kvarken att kontakta projektteamet och få hjälp med t.ex. etableringar.

  – Vi har lyssnat på företagens behov och intresset är stort för affärssamarbeten över Kvarken. Företagen efterfrågar hjälp med kontakter. Genom att finnas på plats i Vasa kan vi på svenska sidan kontinuerligt fånga upp önskemål från finska företag och matcha dem mot våra företags affärsintressen, säger Peter Hedman, projektledare för Cleantech Kvarken.

  Välkommen att kontakta oss för mer information om träffarna eller boka in ett kostnadsfritt möte redan idag!

 • Baltic Sea region smart energy solutions Plats: Estland Mer information

  Företagen är viktiga aktörer för att lösa de globala energiproblemen. Näringslivet kan erbjuda innovativa produkter och tjänster, väsentlig teknik, förvaltning och teknisk kapacitet samt ekonomiska resurser. Men med tanke på omfattningen av utmaningen kan företagen inte göra allt; samarbete mellan regeringar, ideella organisationer och andra intressenter och ett holistiskt tillvägagångssätt är avgörande för att vi ska lyckas hantera den globala energiproblemen. Läs mer om evenetet och anmäl dig på hemsidanöppnas i nytt fönster.

 • SLUSH Plats: Helsingfors, Finland Mer information

  Välkommen till Helsingfors och årets mötesplats för start-ups och investerare i Finland.

  Läs mer på SLUSH webbplats > länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster