Meny

Kalender

Kalender

januari

 • Cleantech Kvarkens Advisory Board - Vasa Plats: Vasa, Finland Mer information

  Cleantech Kvarkens projektteam testar under hösten ett helt nytt arbetssätt för att etablera nya affärskontakter inom energi- och miljöbranschens företag i Kvarkenregionen. Svenska affärsutvecklare kommer till Vasa ett par dagar varje månad för att träffa Vasaregionens företag och affärsutvecklare från Vasa besöker Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå på svenska sidan med samma upplägg.

  Tanken är att göra det lättare för företag intresserade av affärsmöjligheter på andra sidan Kvarken att kontakta projektteamet och få hjälp med t.ex. etableringar.

  – Vi har lyssnat på företagens behov och intresset är stort för affärssamarbeten över Kvarken. Företagen efterfrågar hjälp med kontakter. Genom att finnas på plats i Vasa kan vi på svenska sidan kontinuerligt fånga upp önskemål från finska företag och matcha dem mot våra företags affärsintressen, säger Peter Hedman, projektledare för Cleantech Kvarken.

  Välkommen att kontakta oss för mer information om träffarna eller boka in ett kostnadsfritt möte redan idag!

 • Nordic Business Forum Plats: Water front Congress center Stockholm, Sverige Mer information

  Nordic Business Forum – den bästa företagsdagen av året. Eventet är känd för att ge en kundupplevelse som ingen annan. Uppmärksamhet på detaljer, en imponerande talaruppsättning, högsta kundservice och lustfulla deltagare. Välkommen du med.

  Läs mer på hemsidan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster