Meny

Kalender

Kalender

februari

 • Women with Impact goes Finland Plats: Vasa, Finland Mer information

  Det handlar om affärsnytta, att skapa en framgångsrik region och ett starkt platsvarumärke som lockar kompetent arbetskraft i framtiden. Vårt mål är att de Österbottniska landskapen ska berika framtiden med ett starkare fokus på nyttan av jämställdhet.

  Konferensen Women with Impact har grundats och arrangerats av North Sweden Cleantech i Skellefteå och Umeå tidigare, där den gjort succé. Nu är det äntligen Vasas tur. Vi arrangerar denna dag med talare som Sveriges f.d. vice statsminister Margareta Winberg, genusfotografen Tomas Gunnarsson, motivations- och kommunikationsexperten, känd från TedX Vasa och kvällens moderator Antoni Lacinai, VD, jämställdhetskonsult Sinikka Mustakallio, Ph.D. student i datavetenskap och telekommunikation vid Vasa universitet, Shaima Abdelmageed, projektledare för Cleantech Kvarken och North Sweden Cleantech, författardebut med boken “Bli bäst på regional utveckling” Peter Hedman.

  Vi vänder oss till kvinnor och män och hoppas på en blandad publik. Eventet är trespråkigt och presentationerna hålls på svenska och engelska.

  Varmt välkommen till en inspirerande dag!

  Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  För mer information kontakta Triinu Varblane